26 Kas

TED Ailesi, Öğretmenler Günü kutlaması ve geleneksel hale getirdiğimiz plaket törenimiz için 23 Kasım 2018 Cuma günü, Radisson Otel’de Vakıf Yönetim Kurulumuzun düzenlediği akşam yemeğinde bir araya geldi.

Okulumuzda 5. , 10. ve 15. yıllarını dolduran öğretmenlerimize şükranlarımızı sunmak adına hazırladığımız plaket törenin de öğretmenlerimize plaketleri; okul yöneticilerimiz tarafından takdim edildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuz öğretmenleri arasında düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvasının ödül töreninin de gerçekleştirildiği gecede, final müsabakasını kazanan şampiyon lise öğretmenlerimize madalyaları verildi.

Plaket ve ödül töreninin ardından sözün müzik grubuna bırakılmasıyla, öğretmenlerimiz canlı müzik eşliğinde eğlenerek günlerini coşkulu bir şekilde kutladı.

TED Ailesi olarak, Büyük Önderimiz ve Başöğretmenimiz Atatürk’ü, eğitime hizmet etmiş tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyor; Öğretmenler Günü kutlamalarında emeği geçen ve katkı veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.