16 Nis

13-14 Nisan 2019 tarihlerinde Avusturya’ nın Graz şehrinde yapılan “Multinations Yıldızlar Yüzme Şampiyonasında” Yıldız Milli Takım kadrosunda yer alan  öğrencimiz Yiğit ASLAN 1500 m serbestte şampiyona rekorunu kırarak büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca 800m serbest  yarışmasında da birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Polonya, Finlandiya, Ukrayna, İsrail, Slovenya, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Avusturya, Bulgaristan, Güney Kıbrıs gibi ülkelerin katılım sağladığı organizasyon büyük mücadelelere sahne oldu. Öğrencimizin yer aldığı  4x200m bayrak yarışmasında  yıldız milli takımı 07.39.76 dereceyle altın madalya sahibi olurken  şampiyona rekorunu kırmıştır.

Şanlı bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okutan öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.