11 Tem

52 Yıllık geçmişi ile eğitimde, sporda, sanatta ve kültürel alanda ülkesine ve şehrine  her zaman öncülük eden okulumuz, öğrencilerimizin yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirmeleri, spor da ve sanat dallarındaki  becerilerini  geliştirmeleri amacıyla 18 Haziran-06 Temmuz 2018 tarihleri arasında Yaz Okulu kursu düzenledi.

6-12 yaş öğrencilerimize yönelik düzenlenen kursumuzda, İngilizce programı, akıl oyunları,  robotik ve kodlama, basketbol, yüzme, voleybol, sportif beceri koordinasyon sokak oyunları survivor, görsel sanatlar-seramik, müzik, sinema ve kitap okuma aktiviteleri ile dolu dolu geçen bir program gerçekleştirildi. Spor dallarında efor harcayan öğrencilerimiz bu yıl yapımı tamamlanan kapalı yüzme havuzumuzun keyfini yüzme dersleriyle çıkardı. Sanat dallarında becerilerini artırırken, akıl oyunları ve robotik kodlama dersleriyle algoritmik becerilerini geliştirdi.

Verimli ve aktif bir yaz tatiline zemin hazırlayan yaz okulu kursumuzun son günü festival havasında geçti. Big Summer Party ( Büyük Yaz  Partisi) düzenlenerek , pasta kesimi yapıldı. Katılım belgelerinin verilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yaz okulu kursumuza katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, iyi tatiller diliyoruz.