13 Haz

TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Anaokulunun minik öğrencileri keyifli ve neşe dolu bir günün ardından 1. Sınıfa merhaba dediler. Günler öncesinden özenle tasarladıkları tişörtlerini giyerek TED Kayseri Koleji marşı eşliğinde okul bahçesinde yürüyüşe çıktılar. Ardından büyük bir heyecan ile 1. Sınıfa merhaba diyerek balonlarını gökyüzüne bıraktılar. Bu güzel ve anlamlı günü tatlandırmak adına öğrencilerimiz için hazırlanan pastayı kesip afiyetle yediler. Okul müdürlerimizin konuşmalarının ardından tüm öğrenciler artık 1. Sınıfa kendilerini hazır hissettiler, bizlerde onların bu muhteşem duygularına şahitlik ettik ve hep birlikte “Hoşçakal Anaokulu, Merhaba 1. Sınıf” diyerek bu özel günü sonlandırdık.