10 Eyl

9.sınıf öğrencilerimize her yıl gerçekleştirdiğimiz oryantasyon programımız 4 Eylül 2018 Salı günü düzenlenen tanıtım toplantısı ile başladı.

İngilizce ve Almanca ağırlıklı olarak sürdüreceğimiz programımız 9. Sınıf öğrencilerimizin yabancı dil kur belirleme sınavları öncesi eski bilgilerini tazelemek açısından çok faydalı olmaktadır.

Müdür Yardımcımız Nadihan YOLGEÇTİ’nin konuşması ile başlayan toplantıda, Türk Eğitim Derneği’nin  kuruluşu, misyonu ve vizyonu, okulumuzun kuruluşu ve tarihi, okulumuz bölümleri, okul kuralları, dönem İçerisinde yapılacak faaliyetlerden bahsedildi. Zümre başkanlarımız ve PDR Uzmanımız Merve YILMAZ’ın konuşmaları ile devam eden toplantı, soru cevap bölümü ardından sonlandırıldı.

Öğrencilerimize başarı dolu bir yıl dileriz.