8. YABANCI DİLLER FESTİVALİMİZ “ENGLISH FEST & DEUTSCHFEST”

GREASE THE MUSICAL
24 Mayıs 2018
Öğrencimiz Gizem Büyükkeçeci Avrupa Yolunda
25 Mayıs 2018

Bu sene 8.sini düzenlediğimiz İlkokul Yabancı Diller Festivali okulumuz konferans salonunda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Yaklaşık 150 İlkokul öğrencimizin görev aldığı festivalde; e-Twinning grubu “Cup Song”, Almanca drama grubu “Aschenputtel mal anders” Talent Show grubu “Gummy Bear”, Almanca dans grupları “Tanze wiu du bist”, “Fliegerlied” ve “Alman Halk Dansı”, İngilizce dans grubu “ Heel Toe Polka” ve “ Oh Jonny, Oh!”, Almanca kulübü “Jambo Mambo”, 1. Sınıflar “If you’re a Kid” ve “The More We Get Together” ve Jazz Chants grubu “Raining Hard” gösterileriyle seyircilere sunuldu. Emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bu coşkumuzu paylaşmaya gelen velilerimize teşekkür ederiz.