2019 YKS MEŞALE DERS ÇALIŞMA VE SORU ÇÖZÜM KAMPLARIMIZ DEVAM EDİYOR

OKULUMUZ LİSE ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANLIK SEÇİMLERİ ADAY ÇALIŞMALARI BAŞLADI.
15 Ekim 2018
ANA SINIFI FARKLILIKLARI FARKEDİYOR, MESLEKLERİ TANIYOR.
16 Ekim 2018

Öğrencilerimiz hedeflerine doğru ilerlerken okulumuz öğrencilerimiz için gerek psikolojik gerekse akademik yönden yoğunlaştırılmış bir eğitim programı yürütmektedir.

Meşale ders çalışma ve soru çözüm  kamplarımız;  Öğrencilerimizin  belli bir plan ve program dahilinde  öğretmenler tarafından belirli bir sürede sınıf ortamında hedeflenen kazanımları kazanmasıdır. Kampta öğrencilerimize sessiz bir ortam sağlanmaktadır. Hiç kalkmadan 90 dakikalık periyotlarla öğretmenler gözetiminde çalışma ortamı oluşturulmaktadır. Başarıyı getiren en büyük yöntem budur. Kamptaki ortam öğrencinin test kitaplarıyla buluşmasını sağlayarak yüksek derecede verim almasını sağlar. Kampa katılan birçok öğrencimiz yüksek miktarda soru çözüp onlarca konuyu bitirmiştir. Takip, yönlendirme, ders çalıştırma, çözemediği sorularının en az %50 sini çözme, motivasyon, 90 dakika kalkmadan oturabilmeyi öğrenme, cep telefonu, mp3 player olmadan disiplinli bir şekilde öğrenmeyi öğretme, öğrencinin bu şekilde kendini keşfedebilmesini , neler yapabileceğini görmesini sağlamaktır.

Öğrencilerimizin hayallerindeki üniversiteye gitmeleri ve geleceklerini planlamaları konusunda her türlü fedakarlığa hazır olan okulumuz, bu zorlu süreçte tüm personeli ve imkanlarıyla öğrencilerimizin yanında olacaktır.


Ansolon