11 Nis

Milli Eğitim Bakanlığının,2018 sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezî sınav başvuru ve uygulama kılavuzunu yayınlamasının ardından, 11.04.2018 tarihinde saat 14.15 de okulumuz konferans salonunda 8.sınıf öğrencilerimize değişen sınav sistemiyle ilgili Ortaokul  Rehber Öğretmenimiz Zeliha AKSOY tarafından sunum yapıldı. Rehber öğretmenimizin sunumunun ardından ölçme değerlendirme birimi Şeyda SEVİNÇ tarafından öğrencilerimize liseye geçiş sistemiyle ilgili puan hesaplama hakkında bilgi verildi.

8.sınıf velilerimize 12.04.2018 tarihinde yine okulumuz konferans salonunda saat 17.00 da Liseye Geçiş Sınavı hakkında bilgilendirme yapılacaktır.8.sınıf velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

2018 Liseye Geçiş Sınavı başvuru ve uygulama kılavuzuna okulumuzun web sayfasından ortaokul PDR  dökümanlarından ulaşabilirsiniz.