YÜZÜNCÜ YILDA SPOR HER YERDE

1.SINIFLARIMIZ REHBERLİK SERVİSİ İLE SÜPER KAHRAMANLARA DÖNÜŞÜYOR.
10 Ocak 2020
İNTERAKTİF KARİYER ATÖLYEMİZDE BU AY: BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
14 Ocak 2020

“Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister. “

Mustafa Kemal ATATÜRK

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 4 Aralık’ta, okulumuzda başlatılan ve tüm hızıyla devam eden Hami projesi  ,Lise PDR uzmanları Merve YILMAZ ve Pınar OTÇIKIN rehberliğinde,Beden eğitimi öğretmenleri  Tuğba YOKSUL ve Çilem AKTÜRK ile gönüllü öğrencilerin akran rehberliğiyle gerçekleşti.

Okul imkanları  kısıtlı olan öğrencileri, basketbol oynamaya teşvik etmeyi ve halk oyunlarını öğretmeyi amaçlayan projenin bu etabında beden eğitimi  öğretmenimiz tecrübelerini aktarırken , öğrencilerimiz de bu süreçte emeklerini esirgemedi.

Öğrenirken eğlendikleri gözlerinden okunan öğrencilere desteklerinden dolayı TED Kayseri Koleji’ne,emeklerini esirgemeyen öğretmenlerimize ,bizi güzel öğrencileriyle buluşturan velimiz Rabia TURGUT’a ve ve projeye gönül veren öğrencilerimize teşekkür ederiz.