İNTERAKTİF KARİYER ATÖLYEMİZDE BU AY: BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

14 Ocak 2020
MESLEKİ YÖNELİMİN İLK ADIMI; DERS SEÇİMİ
14 Ocak 2020

İnteraktif Kariyer Atölyeleri etkinliği 5.oturumu, 13 Ocak 2020 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

PDR Uzmanımız Pınar OTÇIKIN tarafından açılan oturum, Atölyemizin konuğu Abdullah Gül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Vehbi Çağrı GÜNGÖR’ün öğrencilerimize tanıtılması ile devam etti. Ardından, Prof. Dr. Vehbi Çağrı GÜNGÖR, bilgisayar mühendisliği ve çalışma alanlarının genişliğinden söz ederek, yazılım ve günlük hayatta kullanım alanlarından önemli örnekler paylaştı. “Akıllı Şehirler” konusundan örnekler vererek, “Yapay Zeka Teknolojileri” ve “Geleceğin Meslekleri”nin ne yönde şekilleneceğinden bahsetti. Bölüm mezunlarının hangi alanlarda çalışabilecekleri konusunda öğrencilerimize kıymetli tecrübelerini aktardı.

Programımız, öğrencilerimizi sorularının cevaplanması ile tamamlandı.

İnteraktif Kariyer Atölyeleri 5. Oturum etkinliğine katkılarından dolayı Prof. Dr. Sayın Vehbi Çağrı GÜNGÖR’e teşekkür ederiz.