YÜZMEDE BAŞARIYA DOYMUYORUZ…

ClassDojo Monster Design Contest (Karakter tasarımı yarışması)
15 Nisan 2016
7th GRADES’ ‘LIVE LEARN AND GROW TOGETHER’ – CULTURE QUIZ AND DANCE SHOW-
18 Nisan 2016

06-07 Nisan 2016 tarihleri arasında Kayseri Atatürk Yüzme Havuzunda düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Yarışlarında TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Kız ve Erkek sporcularımızdan büyük başarı..

Erkeklerde öğrencimiz YİĞİT ASLAN 400 m Serbest, 200 m Karışık, 100 m Serbest ve 200 m Serbest kategorilerinin tümünde Kayseri birincisi olmuştur.

Kızlarda öğrencimiz DURU ŞİBİK 200 m Kurbağalama, 100 m Sırtüstü kategorisinde Kayseri ikincisi, 200 m Karışık, 100 m Serbest kategorisinde Kayseri birincisi olmuştur.

Ayrıca öğrencimiz ANIL TOROS 50 m Kurbağalama kategorisinde Kayseri dördüncüsü olmuştur.

Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, yüzme takımımıza Türkiye Yüzme Şampiyonası grup müsabakalarında başarılar diliyoruz.