7th GRADES’ ‘LIVE LEARN AND GROW TOGETHER’ – CULTURE QUIZ AND DANCE SHOW-

15 Nisan 2016
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
18 Nisan 2016

15.04.2016 Cuma günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen İngilizce etkinliğimiz kapsamında öğrencilerimiz hem yarıştı hem de eğlendi. 7.sınıflarımız İngilizce genel kültür sorularıyla yarıştılar. Kendilerinin seçmiş ve hazırlamış oldukları ‘ Me and My Broken Heart ‘ ve ‘Dear Future Doctor’ şarkılarını söylerken dans ettikleri performanslarını sergilediler. Bu etkinliğimize eşlik ederek yanımızda olan saygıdeğer velilerimize teşekkürlerimizi sunarken, gösterimizin hazırlanmasında kendi fikirlerini paylaşan; dans, figür ve şarkılarını seçen,  hazırlık ve sunumda yardımcı olan, yarışmalarda, dans gösterilerinde emeği geçen 7.sınıf öğrencilerimizi kutluyor ve İngilizce öğretmenlerimiz Nilay ÇİMEN ve Başak ÖZSOY’ a teşekkür ediyoruz.