YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE “GÜNÜMÜZDE ÇOCUKLAR VE ERGENLER” SEMİNERİ

3 Mart 2014
GEZİ GÖZLEM VE TURİZM KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ MÜZE GEZİSİNDEYDİ
4 Mart 2014

Çağdaş eğitimin gereklerinden geri kalmamak amacıyla düzenlediği seminerlere bir yenisi daha ekleyen TED Kayseri Koleji, TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı, Rehberlik ve Psikolojik Danışman, Öğretim Üyesi Prof. Dr.Sayın Figen ÇOK’un katılımıyla velilerimize, yöneticilerimize ve öğretmenlerimize “Günümüzde Çocuklar ve Ergenler” konulu bir seminer düzenlendi.
28 Şubat 2014 Cuma günü velilerimizle gerçekleştirilen seminerin ardından 01 Mart 2014 Cumartesi günü okulumuz yöneticileri ve öğretmenlerinin katıldığı ikinci bir seminer daha yapıldı.
Prof. Dr. Sayın Figen ÇOK, öğretmen ve öğrencilerimizin iletişimlerini daha sağlam zeminlerde gerçekleştirmeleri adına dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
Günümüz çocuklarını daha iyi anlamanın önemini vurgulayan Sayın Çok, “Ergen” kavramını çarpıcı örneklerle anlattı.
Oldukça verimli geçen seminerin sonunda Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN ve İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Sayın Raci ÜLKE tarafından Prof. Dr. Sayın Figen ÇOK’ a plâket sunuldu.