1975-1976 ÖĞRETİM YILI MEZUNLARIMIZIN OKULUMUZU ZİYARETİ

Ara Sınıflara Kayıt Olacak Öğrencilere Önemli Duyuru (2-7. sınıflara nakil gelmek isteyen öğrenciler)
3 Mart 2014
YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE “GÜNÜMÜZDE ÇOCUKLAR VE ERGENLER” SEMİNERİ
3 Mart 2014

1975-1976 Öğretim yılı mezunlarımız  02.03.2014 Pazar günü  okulumuzda buluştu.  Anasınıfından üniversiteye kadar oradan da yaşamın her alanında aidiyet duygusunu hiç kaybetmeyen mezunlarımız birbirleriyle hasret giderdiler.
                Mezunlarımızla okulumuzun yerleşke alanına yapılması planlanan yeni binaların ve spor salonunun görsel  tanıtımını  Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Prof.Dr. Sayın Ömer ÖZBAKIR ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Cenk KARAGÖZ paylaştı. Mezunlarımız inşaat aşamasında maddi ve manevi olarak her türlü desteği sağlayacaklarını belirttiler. Okulumuzun ülkemizde  ve ilimizde  eğitim öncülüğü yapmasının büyük gurur  olduğunu, kolejli olmanın ayrıcalığını her zaman yaşadıklarını dile getirdiler.
                TED Meşalesini ülkemizin birçok iline taşıyan önemli firma ve kuruluşların yöneticisi veya kurucusu olarak görev yapan mezunlarımız keyifli geçen bir sohbetle  öğrencilik yıllarını ve yaşadıkları anıları paylaştılar.
                Mezunlarımız o döneme ait sınıf panosunun  önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra okulumuzdan ayrıldılar.