Yoga farkındalık günleri okulumuzda başladı.

OKULUMUZDA ACİL DURUM TATBİKATI YAPILDI
8 Nisan 2019
1.Sınıflarımızın okuma bayramı sınıf günleri büyük bir coşkuyla yapıldı.
9 Nisan 2019

İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik kendilerinin farkında olmalarını sağlayan, konsantrasyonu arttıran, arkadaşlığı, paylaşmayı ve sosyalliği destekleyen, duruş bozukluklarını düzelten, nefesi düzenleyen, enerjiyi dengeleyen yoga çalışmaları Okulumuz Atatürk Spor Salonunda, öğretmenimiz Müzeyyen GÜL ÖZKAN eğitmenliğinde başladı. Öğrencilerimizin derslerinin arasında benlik gelişimlerine katkı sağlamak, onları rahatlatmak ve yoga farkındalıklarını sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar dönem boyunca devam edecek. Erken yaşlarda başlatılan ve düzenli uygulanan yoga çalışmaları öğrencilerin enerjilerini doğru yöne kanalize etmelerini sağlıyor, sosyal hayatı ve eğitim hayatını olumlu yönde etkiliyor. Zihinsel açıdan yoga, çocuğun özgüvenin ve motivasyonunun artmasına, sosyal ve eğitim hayatı açısından da grupla hareket etme, yaratıcılık ve problem çözme becerisini geliştirirken, sınav kaygısının azalmasına yardımcı oluyor.