YARINLARI AYDINLATAN ÖĞRETMENLERİMİZİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADIK

TED KAYSERİ KOLEJİ FARKIYLA İLK KEZ KAYSERİ’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN AVRUPA GENÇLİK PARLAMENTOSU 18.SEÇİM KONFERANSINA ULUSAL VE YEREL BASININ YOĞUN İLGİSİ
23 Kasım 2015
25 Kasım 2015

Başöğretmen Atatürk’ün çizmiş olduğu uygarlık yolunda, ışıklarıyla meşalelerimizi aydınlatan öğretmenlerimizin anlamlı günlerini, okulumuz konferans salonunda düzenlediğimiz ‘’24 Kasım Öğretmenler Günü’’ programıyla kutladık.
Etkinliğimize; Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Ömer ÖZBAKIR, okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve onur konuklarımız olarak emekli olan öğretmenlerimiz katıldı.
Programımız, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından öğrencilerimizin öğretmenlerimiz için hazırladığı anlamlı sunumlar ile başladı. Okul koromuzun seslendirdiği şarkılar, sahnelenen oratoryolar izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Öğretmen konulu şiir yarışmalarında başarı elde eden öğrencilerimize ödüllerinin verilmesinden sonra törenimiz öğretmenlerimizin, ‘’Öğretmen Marşı’nı’’ hep bir ağızdan söylemesi ile son buldu.
Eğitime gönül veren bilgi, sevgi ve ışıkları ile yarınları aydınlatan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, Başöğretmen Atatürk’ü şükranla ve saygıyla anıyoruz.