YABANCI DİL AGIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI

REHBERLİK SERVİSİ SEMİNERİMİZ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
24 Şubat 2017
OKULUMUZDA ACİL DURUM TATBİKATI YAPILDI
24 Şubat 2017

23.02.2017 tarihinde okulumuz konferans salonunda saat 17.00 de 4.sınıf velilerimize  Yabancı    Dil Ağırlıklı 5.Sınıf Programı anlatıldı .Programda Okul Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN velilerimize,  hazırlık programımız dahilinde öğrencilerimiz hedef dili etkin bir şekilde kullanma imkanı bulmaktadır. Yaparak, yaşayarak öğrenmenin, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerinin ve farklı zeka türlerinin göz önünde bulundurulduğu bir eğitim alacaklarına değindi. Ortaokul Müdür Yardımcımız Sayın Mustafa KOCA  ise  5.sınıf yabancı dil ağırlıklı ders programı hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.5.Sınıfta yabancı dil dersleri uygulamalarını ise Sayın Fatma BAYSAL anlattı. Ortaokul Rehber öğretmenimiz Sayın Ece TÜLÜ ise 5.sınıflara uygulanan rehberlik faaliyetlerini anlattı. Ölçme  değerlendirme uzmanımız Sayın Şeyda SEVİNÇ ise çalışmalarına ve TEOG başarımıza değindi .Katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.

* 5. Sınıf Yabancı Dil Ağırlıklı Hazırlık Programı Kitapçığı için Tıklayınız.