YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF DERS PROGRAMI VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İSTANBUL’DA DÜZENLENEN “TED İSTANBUL VII. ULUSAL FORUMU’NDAYDI…
16 Şubat 2016
AİLE OKULU PROGRAMI-3
22 Şubat 2016

Yaşamda yeni bir başlangıç yapmak heyecan verici ve motivasyonu arttırıcı işleve sahiptir. Şuan 4.sınıf velilerimizde çocuklarının seneye 5.sınıf olmalarından dolayı, önümüzdeki yılın programını merak ediyorlardı. Hem velilerimizi aydınlatmak hem de önümüzdeki yıl uygulanacak olan programı anlatmak için 4.sınıf velilerimizle 16.02.2016 tarihinde saat 17.30 okulumuz konferans salonunda toplantı yapıldı.
Yoğun katılımın olduğu 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı, yabancı dil ağırlıklı 5.sınıf ders programı veli bilgilendirme toplantısı, velilerimizin sorularıyla son buldu.