XI.Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışmasına Katıldık

21 Ocak 2015
İlkokul-Ortaokul Bölümü Yarıyıl Duyurusu için tıklayınız
21 Ocak 2015

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı XI. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nın 1. etabına okulumuz 5-6 ve 7. sınıf öğrencileri arasından yoğun bir katılım sağlanmıştır.
11. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nın amacı :
– Öğrencilerin öğrenme motivasyonunu ve ilgisini arttırmak,
– Tüm katılımcıların başarı seviyesini ve faaliyetlerinin başarı düzeyini değerlendirilmek,
– Öğrencilerin uluslararası öğrenebilme yeteneklerini geliştirmek ve kaynaşmalarını sağlamak,
– Ülke katılımcıların öğrenci ve öğretmenler arasında kültür ve bilgisel ilişkileri geliştirmektir.

Yarışmaya katılan öğrencilerimize katılım sertifikaları ve rehberlik eden matematik öğretmeni Selma ARSLAN ERSEM’ e sertifikası okulumuzda düzenlenen tören ile verilmiştir.
Finale katılma hakkı kazanan öğrencilerimizle gurur duyuyor, başarılarının devamının diliyoruz.