I.DÖNEMİN YILDIZLARINI ÖDÜLLENDİRDİK

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır.
19 Ocak 2015
XI.Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışmasına Katıldık
21 Ocak 2015

2014-2015 Öğretim yılı birinci dönemini  tamamladığımız bugünlerde  okulumuzu farklı alanlarda başarıyla temsil eden öğrencilerimize ödüllerini vermek üzere 20 Ocak 2015 Salı günü  tören düzenlendi.
Konferans salonunda düzenlenen törende; Ulusal foruma katılan öğrencilerimize, Teofl  junıor sınavında başarılı olan öğrencilerimize, TED Mun’ a katılan öğrencilerimize ve okul takımlarındaki öğrencilerimize sertifikaları verildi.Okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin velilerimizin katıldığı tören oldukça renkli geçti.
Okulumuzun başarısını taçlandıran tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.