VIP SPEAKING WEB NEWS

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi İle TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Arasında Sosyal, Kültürel ve Bilimsel İşbirliği Kapsamında İki Protokol İmzalandı
11 Ocak 2021
Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası
16 Şubat 2021

TED Kayseri Koleji Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri I. Dönem başında ve sonunda yapılan VIP konuşma derslerini (VIP SPEAKING LESSON) İngilizce öğretmenleri ile birlikte tamamladılar. I. Dönemin kazanımlarını tekrar edip, konuşma pratiği yapan öğrencilerimiz, aynı zamanda bu süreçteki konuşma becerilerinde ki gelişimlerini de görme imkanı buldular. Öğrencilerimiz dili aktif ve doğru şekilde kullanarak İngilizce derslerinde hem eğlendiler hem de öğrendiler. Öğrencilerimizin duygularını ve düşüncelerini ikinci bir dilde rahatlıkla dile getirebilmeleri,  İngilizce derslerini uzaktan eğitim sürecinde yakından takip ettiklerinin somut bir göstergesi oldu.