TÜRKİYE İNTERNET 10 PARMAK KLAVYE ŞAMPİYONASINDA GELEN BÜYÜK BAŞARI

Anasınıflarımızda "Fashion Show" Heyecanı
15 Şubat 2016
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İSTANBUL’DA DÜZENLENEN “TED İSTANBUL VII. ULUSAL FORUMU’NDAYDI…
16 Şubat 2016

Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu – Intersteno tarafından düzenlenmekte olan “Türkiye İnternet Klâvye Şampiyonaları”nın 11’incisi 4 Ocak 2016 – 22 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleşti. Türkiye İnternet Klavye Şampiyonasında 13-16 yaş grubunda iki öğrencimiz okulumuzu başarıyla temsil etti.

Hafta içi yapılan Bilgisayar 10 Parmak Klavye Çalışmalarımızda bilgisayar öğretmenimiz Gökay ÇALIŞKAN rehberliğinde hazırlanan 7-E sınıfı öğrencimiz Ozan Can GÜNDÜZ Ana Dil Kategorisinde Türkiye 5.si, Çok Dil Kategorisinde ise Türkiye 7.si olmuştur. 6-E sınıfı öğrencimiz Bekir KARAAHMETOĞLU da Çok Dil Kategorisinde ise Türkiye 9.su olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve Nisan ayında yapılacak Dünya Klavye Şampiyonasında temsilcilerimize başarılar diliyoruz.