TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ VE TED KAYSERİ KOLEJİ “AİDİYETİN OLUŞTURULMASI VE GÜÇLENDİRİLMESİ”

Öfkemizi Yenelim…
18 Aralık 2015
ETKİLİ DİNLEME ÇALIŞMALARI
18 Aralık 2015

TED Kayseri Koleji Vakfı İlkokulu olarak , “TED Aidiyeti”, “İlin Okulu Olma” kapsamındaki çalışmalarımızın ilk adımı olarak, Rehber öğretmenimiz koordinesinde 3. ve 4. Sınıflar arasında bir pano yarışması başlatıldı. TED’in nerede, ne zaman, nasıl ve neden kurulduğu vurgulandı. Sınıf öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin yoğun çalışmalarıyla ortaya çıkan panolarda hepsi birbirinden değerli çalışmalar sergilendi. Md.Yrd. Nilüfer İndap, Rehber Öğr. Zerrin Çekiç Hacıeminoğlu , Görsel Sanat Öğr. Rabia Karabulut ve Evren Tokmak’tan oluşan komisyonumuz, öğrenci çalışmaları, çeşitlilik, en güzel slogan ve çalışmaların zamanında tamamlanması gibi kriterleri baz alarak panoları inceledi. Buna göre; 3.sınıflardan 3-D sınıfı ile 4.sınıflardan 4-D sınıfı 1. oldular. Öğrencilerimizi ve onları yönlendirme ve teşviklerinden dolayı sınıf öğretmenlerimiz Mustafa Şahin ve Serpil Ünsal’ı tebrik ediyoruz.
1. ve 2. Sınıflarımız da TED Aidiyet çalışması kapsamında sınıf öğretmenleri ile ortak pano hazırlayarak, bu çalışmaya katkı sağladılar.
Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederiz.