Türk Eğitim Derneği Deprem Yardım Kampanyası

13 Aralık 2022
OKULUMUZ SAĞLAM
16 Şubat 2023

Türkiye’nin birçok ilinde gerçekleşen ve hepimizi derinden sarsan vahim deprem afeti için, Türk Eğitim Derneği koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyasında toplanılan ayni yardımlar tüm TED Okullarının katkılarıyla her gün peşi sıra yola çıkan tırlarla deprem bölgelerine ulaşmaya devam ediyor. Bu büyük seferberliğe TED Kayseri Koleji Vakfı ve Türk Eğitim Derneği Kayseri Temsilciliğinin organizasyonu ile destekte bulunarak katkılarını esirgemeyen;

Değirmencilik Un Sanayi A.Ş.  (Sn. Mahmut ÖZBIYIK), İmamoğlu Sucukları (Sn. Nazmi ve Mustafa İMAMOĞLU), Kürtüncü Metal A.Ş. (Sn Ahmet KÜRTÜNCÜ), Simfer A.Ş. (Sn. İbrahim ve Tuğba USTAOĞLU), Tekir Su (Sn. Nevzat ve Filiz GÜLSOY), Ünal Lojistik, Hellojistik  (Sn. Hasan EKİNCİ), Birlik Metal A.Ş. (Sn. Mehmet ŞAHİN), Doruk Ambalaj A.Ş. (Sn. Erol NALBANTOĞLU), Mutfak Dostları Derneği, Acil Gıda Kolektifi (Sn. Özlem DURAN ÖZGEN), Altın Dede Unlu Mamulleri (Sn. Feyza  SÖNMEZ), Tarsus Amerikan Koleji 84 Mezunları, TED Kayseri Koleji Mezunlar Derneği, TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları idari kadrosu ve personelimiz, Okul Aile Birliklerimiz ve velilerimiz, mezun ve mevcut Öğrencilerimiz, TED mensuplarımız, mahalle sakinlerimiz ve tüm TED dostlarımıza  teşekkürü borç biliriz.