CERN-PARİS KÜLTÜR GEZİSİ

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU 2022-2023 YÜZ YÜZE EĞİTİM ÖDÜL YÖNETMELİĞİ
24 Kasım 2022
Türk Eğitim Derneği Deprem Yardım Kampanyası
13 Şubat 2023
Okulumuz lise birimi sosyal etkinlik gezi ve inceleme kulübü koordinatörlüğünde 9,10 ve 11.sinif öğrencilerimizin katılımı ile 5-8 Aralık tarihlerinde CERN, Paris, Disneyland eğitim ve kültür gezisi gerçekleştirildi. Dört gün süren ve Cenevre CERN (Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi ) ile başlayan kültür gezimiz, Fransa’nın başkenti Paris şehrinde devam etti. Gezi boyunca öğrencilerimiz rehberler eşliğinde Louvre Müzesi, Notre Damme Katedrali, Eifel Kulesi, Disneyland, Ressamlar Tepesi’ni gezip Sen Nehri’nde tekne turu yaparak birbirinden farklı, birçok kültür mirasını, sanat eserini ve mimari yapıyı yakından görme ve tanıma fırsatı elde ettiler. Öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından büyük bir ilgi ve beğeni ile gerçekleşen bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde katkı sağlayan tüm idarecilerimize, özverisini esirgemeyen görevli öğretmenlerimize ve gezimiz boyunca düzen, tertip, disiplinli tavır ve örnek yaklaşımlarıyla gezimizin daha etkin ve kazanım odaklı olmasını sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.