TEOG BİZİM İŞİMİZ

TED KAYSERİ KOLEJİ İLKOKULU’ NUN İNGİLİZCE YENİ YIL ETKİNLİKLERİ
9 Ocak 2017
İl Milli Eğitim Müdürümüz Osman ELMALI Özel Okul Kurucu ve Müdürleriyle Toplantı Yaptı
9 Ocak 2017

TED Kayseri Koleji öğrencileri, 2016-2017 eğitim öğretim yılında yapılan TEOG-1 sınavında bir başarıya daha imza attı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8.sınıf öğrencilerine 24-25 Kasım 2016 tarihinde uygulanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı-1’de (TEOG-1) öğrencilerimiz Eylül ÖZGÜN ve İrem ERSOY, sınavdaki Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilgisi, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ve İngilizce derslerindeki tüm soruları doğru cevapladı. Öğrencilerimize başarı belgelerini vermek ve başarılarını kutlamak için düzenlenen törende, Genel Müdürümüz Arif Sırrı ŞİRİN ve İlkokul Müdürümüz Raci ÜLKE, öğrencilerimize 1. Ortak sınavdaki başarılarından dolayı teşekkür ederek 2. sınavda başarımızın katlanarak artması temennisinde bulundu.

Sınava katılan tüm öğrencilerimizi, emeği geçen değerli öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi yürekten kutluyor, 2.TEOG sınavında şimdiden başarılar diliyoruz.