İl Milli Eğitim Müdürümüz Osman ELMALI Özel Okul Kurucu ve Müdürleriyle Toplantı Yaptı

TEOG BİZİM İŞİMİZ
9 Ocak 2017
6.Sınıf İngilizce Veli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
11 Ocak 2017

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman ELMALI,  özel okul müdür ve kurucularıyla Özel TED Kayseri Koleji Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

Toplantı; saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başladı.

İİ Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman ELMALI’ nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; 2015-2016 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılında yapılacaklar, sınava hazırlık çalışmaları, özel okullarla ilgili iş ve işlemler gibi gündem maddeleri görüşüldü.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman ELMALI yaptığı konuşmada, İlimizde 19346 öğrencinin özel öğretim kurumlarına devam etmekte olduğunu ve 5218 öğrencinin teşvikten yararlandığını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman ELMALI, “İlimizde 84 özel okul temsilcisiyle bir araya gelmek istedim. Özel okullar ilimiz eğitiminin %7 sini teşkil ediyor. Bu rakamların Bakanlığımız tarafından artması istenmekte, kaliteli bir eğitim için özel okulların daha çok olması gerekir. Kayserinin eğitiminin kalitesini birlikte geliştireceğiz. Ayrıca projelere önem vereceğiz, TÜBİTAK ve Bakanlığımız tarafından yapılan “Bu Benim Eserim” Projelerine özel okullardan katılımın artması İlimiz adına yararlı olacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı, özel okul yöneticilerinin karşılaştıkları sorunları İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine aktarmalarıyla sona erdi.