TED’İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 56 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN TED KAYSERİ KOLEJİ’NDE 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜYÜK BİR COŞKUYLA BAŞLADI…

OXFORD AQA GCSE SINAVINDAKİ BÜYÜK BAŞARIMIZ
8 Eylül 2022
Okul Aile Birliği Seçim Sonuçları Açıklanmıştır.
17 Ekim 2022

Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hareket eden, ülkemizin aydınlık geleceği için, sorumluluk sahibi,  nitelikli nesiller yetiştirmeyi görev bilen, TED Kayseri Koleji Vakfı Okullarında 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı,  yapılan açılış töreni ile başladı. Açılış törenimize; Vâkıf Yönetim Kurulu Başkanımız ve üyelerimiz, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.
Ülkenin her yerine meşaleler yakan ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir okulun halkası olarak açılışımız, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ömer ÖZBAKIR’ın çelenk sunumuyla başladı.
Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’mız okundu.
Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı Şirin’in konuşmalarının ardından, TED Ailesine  katılarak bizlere güç veren kıymetli öğretmenlerimiz ile birlikte anaokulu, ilkokul 1.sınıf, ortaokul 5.sınıf ve lise 9.sınıf ögrencilerimizi temsilen rozet takdimi gerçekleştirildi ve şiir okundu.Gurur, övünç, mutluluk ve heyecanın yaşandığı bir öğretim yılı böylece başlarken, törenimiz alkışlar eşliğinde son buldu.
Yeni eğitim-öğretim yılının ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARI