OXFORD AQA GCSE SINAVINDAKİ BÜYÜK BAŞARIMIZ

2022 – 2023 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI KURA ÇEKİM SONUÇLARI AÇIKLANDI
2 Eylül 2022
TED’İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 56 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN TED KAYSERİ KOLEJİ’NDE 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜYÜK BİR COŞKUYLA BAŞLADI…
15 Eylül 2022

2022 Nisan Mayıs Haziran aylarında yapılan Oxford AQA GCSE ikinci Dil olarak İngilizce sınavına katılan öğrencilerimiz oldukça yüksek puanlar alarak büyük başarıya imza attılar.

Sınava giren 17 öğrencimizden, en yüksek not olan 9 üzerinden;

2 öğrencimiz 9,

9 öğrencimiz 8,

4 öğrencimiz 7,

2 öğrencimiz 6 almıştır.

Öğrencilerimizin tamamı başarılı olmuştur.

Bu program,  14-16 yaş aralığında yer alan öğrenciler için dünyada en çok tercih edilen ve tanına uluslararası sertifikalar arasında yer almaktadır. Oxford Uluslararası GCSE programları, akıl yürütme, analiz, problem çözme gibi becerilerini de kullanabileceği ve geliştirebileceği tüm eğitsel becerilerin bütünleştirilebildiği bir öğrenme süreci sunmaktadır.

Okulumuzda 2018-2019 eğitim-öğretim yılından itibaren Oxford AQA Uluslararası GCSE Genel Ortaöğretim Eğitimi Sertifika Programı uygulanmaktadır. Okulumuz 2018’den bu yana Oxford AQA Sınav Merkezi konumundadır. Öğrencilerimize  basari sertifikaları  törenle takdim edilecektir.