TED Tam Eğitim Bursu Sınavına Rekor Başvuru!

OTA Face to Face Öğretmen Eğitimi
2 Mart 2016
TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016
2 Mart 2016

Türk Eğitim Derneği, Tam Eğitim Bursu ile başarılı ancak maddi olanakları yetersiz öğrencilere burs olanağı sağlamakta, burs almaya hak kazanan öğrenciler, 38 TED Okulunda eğitim almaktadır. Türk Eğitim Derneğinin benzersiz Tam Eğitim Bursu uygulamasıyla çocuklarımızın yükseköğretim de dâhil eğitim hayatlarının sonuna kadar; eğitim, barınma, yemek, giyim, kırtasiye masrafları ve cep harçlıkları tamamen karşılıksız olarak karşılanmaktadır.
Eşsiz bir burs sistemine giriş için tüm Türkiye’de gerçekleşen, Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavına bu yıl rekor sayıda başvuru yapılmıştır. Başvuruların sona erdiği sınava, 54.933 kişi başvurmuştur. Sınav; 38 il ve ilçemizde, 88 Okul ve 2298 salonda toplam 4596 gözetmen eşliğinde 5 Mart 2016 Cumartesi tarihinde saat 10.00’da yapılacaktır.
Kayseri’de yapılacak olan sınava ise 3073 kişi başvurmuştur. Sınav TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları, Servet Akaydın İlköğretim Okulu ve Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecektir.
TED Tam Eğitim Bursu Sınavına göstermiş olduğunuz büyük ilgi için teşekkürlerimizi sunuyoruz.