TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Tam Eğitim Bursu Sınavına Rekor Başvuru!
2 Mart 2016
Öğrencilerimiz ‘eTwinning Avrupa Kalite Etiketi’ ile ödüllendirildi!
4 Mart 2016

1Okulların kapanıp yaz tatilinin başlamasını iple mi çekiyorsun? O ipi daha kuvvetli çekmeye hazır ol. Senin yazın en güzeli olacak! Çünkü bu yaz, eğlenmeyi, arkadaşlığı, cesareti ve yepyeni yerler keşfetmeyi öğreneceksin.

Uludağ Yaz Kampı seni bekliyor! Peki seni orada neler bekliyor ?
• Her gün bir sürpriz ve her gün dolu dolu sen yorulana kadar aktivite.
• Daha önce hiç Uludağ’a gittin mi? Gittiysen bile bu ilk olacak. Benzersiz bir hafta yaşamaya hazır ol.
• Kamp için özel olarak düzenlenen tesis ve spor alanları, 4-5’er kişilik odalarda konaklama.
• Hoş geldin partisi!
• Anne ve babaların içini rahatlatacak Geleceğin Yıldızları’nın 26 yıllık uluslararası kamp deneyimi, her 4 öğrenci için görev yapan 1 eğitmen, doktor ve hemşireler.
• Aktiviteler sırasında İngilizce pratik imkanı, yabancı koçlar da seninle !
• Spor, doğada yaşam aktiviteleri, güzel sanatlar…

Günün 24 saatini sana adayacak kamp koçları
Onlar Geleceğin Yıldızları koçları. Eğlenceliler, tecrübeliler, eğitimliler, başarılılar. Ve inanın sizi çok seviyorlar. Farklı şehir ve ülkelerden bir araya geldiler. Seninle sürekli ilgilenecekler. Onları ilk gördüğünde, senelerdir tanışıyor olduğunuzu hissedeceksin.
Uluslararası Kamp Direktörlüğü sertifikalı Geleceğin Yıldızları kamp yöneticileriyle beraber okulundan önceden tanıdığın öğretmenler de kampta olacak!

Kayıt Koşulları
Kayıt ücreti: 1850 TL
Neler dahil ?
• 7 gece 8 gün her şey dahil tam pansiyon konaklama
• Kamp gidiş dönüş ulaşım
• Eğitimlerde kullanılacak her türlü malzeme
• Kamp tişörtü ve katılım sertifikası
• Kamp fotoğraflarının olduğu anı albümü
• Kamp sağlık hizmeti ve acil vakalar özel sağlık sigortası
• Kamp ücretini taksitli ödemek isteyen aileler ücreti tüm kartlar ile
• 1950 TL olarak 4 taksitte ödeyebilirler.

Neler dahil değil?
• Kişisel ekstra harcamalar

Kayıt olmak için
Kayıt formunu doldurup okul müdürlüğüne ya da ilgili öğretmenlerine iletebilirsin. Vakit kaybetme, kampın sınırlı kontenjanı var, 16 Mayıs kayıt için son tarih!
Kampla ilgili detaylı bilgi ve sorularınız için okulumuz kamp sorumluları Ortaokul Müdür Yardımcısı Yonca MARAŞLI ve Lise Müdür Yardımcısı Erol DEDE ile iletişime geçebilirsiniz. Ailen tüm sorular için kamp sorumlusu müdür yarımcılarımıza danışabilir ya da (0216) 345 81 00 no’lu Kamp Danışma Hattı’nı arayabilir.

Kamp Bültenini indirmek için tıklayınız.
Kamp Programını indirmek için tıklayınız.
Kayıt Formunu İndirmek için tıklayınız.