TED Okulları 13. Müdürler Toplantısı Çeşme’de Gerçekleştirildi

TED OKULLARI ALMANCA ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK On-Line EĞİTİME BAŞLADI
21 Ekim 2014

TED Okulları 13. Müdürler Toplantısı

TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları’nın on üçüncüsü, 17–18–19 Ekim 2014 tarihlerinde TED İzmir Koleji’nin ev sahipliğinde Çeşme’de gerçekleştirildi.

TED Okulları’nda görev yapan 54 okul müdürünün katılımıyla gerçekleşen toplantıya okulumuzu temsilen Genel Müdür ve Lise Müdürü Arif Sırrı ŞİRİN, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Raci ÜLKE katılmışlardır.  TED Genel Merkezi’nin ve TED Okulları’nın 2013–2014 öğretim yılı çalışmalarının değerlendirmesi yapılmış, 2014–2015 öğretim yılı ile ilgili hedef ve planlar paylaşılmıştır.

Ayrıca TED İzmir  Koleji Okul Müdürleri tarafından ziyaret edilip, okulda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımı yapılmıştır.

Türk Eğitim Derneği Genel Müdürü Sevinç ATABAY ve Müdürlerimiz