TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor!

Sayın Velimiz,
24 Mart 2016
ÇANAKKALE’Yİ YENİDEN YAŞADIK
24 Mart 2016

Türkiye genelinde 15 TED okulu tarafından gerçekleştirilen MEB İngilizce öğretmenlerine yönelik seminerlerin 3.kademesi 16&17 Mart 2016 tarihlerinde, okulumuz İngilizce öğretmeni ve öğretmen eğitimcisi Zuhal YILDIRIMDinleme ve Yazma becerisini geliştirmeye yönelik sınıf içi uygulamalar’ konularında 21 MEB İngilizce öğretmeninin katılımıyla okulumuz  Lise Etkinlik salonunda gerçekleştirilmiştir.

3.kademe seminerine Amerikan Büyükelçiliği tarafından görevlendirilen US fellow Elizabeth Bear katılarak, eğitimin ilk gününe destek vermiştir.

Amacı, alanda güncel gelişmeleri tartışmak, İngilizce öğretmenlerinin kendi deneyimlerini meslektaşlarıyla paylaşmak ve onlardan dönüt almak ve MEB İngilizce kitabının çift ve grup çalışmasına yönelik adaptasyonunu sağlamak olan bu eğitim, İngilizce derslerinin öğrenci merkezli, iletişim odaklı, gramer bilgisinin anlamlı bağlamda verilmesi ve konuşma-yazma becerilerinin gelişimine yönelik sınıf çalışmasını önermektedir.