Sayın Velimiz,

TED Kayseri Koleji Öğrenci Giriş Sınavı” Sınav Giriş Belgenize ulaşmak için tıklayınız.
24 Mart 2016
TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor!
24 Mart 2016

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Ortaokulumuz 5. Sınıflarına kontenjanımız gereği olarak 120 öğrencinin (5 şube) kaydı alınacaktır.

Şu anda 4. Sınıfa devam eden öğrencilerimize k12 bütünlüğü içerisinde Yabancı Dil Ağırlıklı yeni programın uygulandığı Ortaokul 5. Sınıflarımıza devam etme hakkı ve önceliği tanınmıştır.

Ayrıca doğaldır ki, diğer resmi ve özel okul 4. Sınıflarından okulumuzun 5. Sınıflarına yoğun bir nakil gelme talebi vardır. Bu nedenle mevcut 4. Sınıf öğrencilerimizin kayıt mağduriyeti yaşamaması için 5. Sınıfa kesin kayıtlarının  en geç 08 Nisan 2016 Cuma günü saat 17.00’ ye kadar yapılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra kendi öğrencilerimizin kayıt önceliği sona erecektir.

09 Nisan 2016 tarihinden itibaren de kontenjan dahilinde 5. Sınıfa dışarıdan nakil öğrenci alımına  başlanılacaktır.

Bilgilerinize rica ederiz.

Raci ÜLKE                                                               Arif Sırrı ŞİRİN
İlkokul Müdürü                                                              Ortaokul Müdürü