TED LEVEL EXIT EXAM UYGULANDI

İLKOKUL PDR : ‘’HAYDİ 2.SINIFLAR OYUN BAŞLASIN! ’’
26 Nisan 2019
HAMİ PROJESİ, ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖZVERİSİ VE GAYRETİ İLE DEVAM EDİYOR.
29 Nisan 2019

18 Nisan 2019 tarihinde okulumuzda tüm Türk Eğitim Derneği okullarıyla eş zamanlı olarak İngilizce Seviye sınavları (Level Exit Exam) uygulandı. TED Genel Merkezi Yabancı Diller Koordinatörlüğü ve Ölçme Değerlendirme Bölümü tarafından uygulanan bu sınavlara her yıl olduğu gibi okulumuzun 4, 5, 6, 7, ve 8. sınıf öğrencileri katıldılar. “LEE” sınavları her sene yılda bir kez olmak üzere uygulanmaktadır. Bu sınavlarda öğrencilerimizin İngilizce dinleme, okuma, yazma, kelime ve dilbilgisi üzerindeki hakimiyeti ölçülmektedir. LEE sınavlarında çoktan seçmeli soruların yanı sıra belirtilen bir konu ile ilgili paragraf ve hikâye yazma soruları da yer almıştır. Sınava katılan tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.