TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU 2017-2018 ÖĞRETİM YILI LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ

Çanakkale’yi Geçilmez Kılan Aziz Şehitlerimizi Andık
19 Mart 2018
SİZ ORTAOKULDA HİÇ FİLOZOF OLDUNUZ MU?
20 Mart 2018

Sayın Velimiz, Sevgili Öğrencimiz,

2017-2018 Öğretim yılında okulumuzdan Ortaokul 8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Töreni ve balosu ile ilgili bilgiler aşağıda sunulmuştur.

Kep Töreni : 6 Haziran 2018 Çarşamba

Yer : Okul Bahçesi Tören Alanı

Saat : 20:00

AÇIKLAMALAR

1.Cüppe ve Kep Dağıtımı : 04 Haziran 2018 tarihlerinde dağıtılacaktır.

2.Tören Provaları : 4-5 Haziran 2018 tarihlerinde yapılacaktır.

3.Öğrencilerimizin tümünün katılacağı yıllık için toplu fotoğraf çekimi (kep ve cüppeli) 04 Haziran 2018 saat

10:00’da okulumuzda yapılacaktır.

4.Tüm öğrencilerimizin, mezuniyet törenine öğrenci kıyafetleri, cübbeleri ve kepleri ile katılmaları Tören

sırasında herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için provaya tüm öğrencilerimizin katılması önem

taşımaktadır.

5.Hava şartlarına göre tören tarihinde değişiklik veya okul spor salonunda yapılabilir.

6.Tören Kıyafeti

Kız öğrenciler : Öğrencilerimizin; beyaz gömlek, kravat, lacivert etek, ten rengi ince çorap, koyu renk kapalı kösele ayakkabı, makyajsız ve aksesuarsız olarak törene katılmaları gerekmektedir. (Mezuniyet törenine pantolon ile katılım söz konusu değildir.)

Erkek  öğrenciler  : Öğrencilerimizin; gri pantolon, beyaz gömlek, kravat, koyu renk makosen

ayakkabı ile saçlar ve favoriler kısa bir şekilde törene katılmaları gerekmektedir.

*Kep Giyme Töreni resmi bir törendir. Bu nedenle tüm öğrencilerimizin kılık-kıyafet ile ilgili yukarıda belirtilen kurallara uymaları zorunludur.

Liseye Geçiş Balosu: 19 Haziran 2018 Salı

Yer:  Radisson Blu Otel

Saat: 20:00

AÇIKLAMALAR:  Balo katılım sayısı 30 Nisan 2018 tarihine kadar Müdür yardımcısı Yonca MARAŞLI ’ya bildirilecektir.