TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 47. DÖNEM MEZUNLARI MUHTEŞEM BİR TÖRENLE UĞURLANDI

53. YILINI KUTLARKEN ORTAOKULUMUZDAN COŞKULU KEP TÖRENİ
21 Haziran 2019
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2019– 2020 ÖĞRETİM YILI 9. SINIF BAŞARI BURSU VE KAYIT ŞARTLARI
25 Haziran 2019

Kurulduğu günden bu yana Atatürk ilkeleri ışığında; çağdaş, nitelikli gençler yetiştirmeyi amaç edinen TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi 2018-2019 Öğretim Yılı’nda 47. dönem mezunlarını verdi.
Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni, Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN konuşmasında mezunlarımıza: “Her zaman kendinize, ailenize ve milletimize yakışan davranışlar sergileyiniz. Duruşunuzu hiç bozmayın. Ayağınız yerde, yüreğiniz yükseklerde olsun. Hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmayın. Sizlere emek verenleri unutmayın. Başta aileniz olmak üzere anasınıfından üniversiteye kadar öğretmenlerinizi saygıyla hatırlayınız.” dedi ve konuşmasını şöyle bitirdi: “ Mezun olduğunuz lise artık sizin yuvanız. Kapımız, gönlümüz, yüreğimiz her zaman sizlere açıktır. Yolunuz açık, mutluluğunuz daim olsun.”
Tören bu konuşmanın ardından Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ömer ÖZBAKIR’ ın mezunlara hitap etmesiyle devam etti.
Daha sonra Okul Birincimiz Elif ESMERAY, Okul İkincisi Zeynep ERDOĞAN, Okul Üçüncüsü Gökçe Burcu KARAHAN’a derece kuşakları takıldı. Başarı flamasının devir teslimi ve mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasının ardından dereceye giren öğrencilere; TED Genel Merkezinin hazırladığı ödüller takdim edildi.2017-2018 öğretim yılı lise 1.si Elif ESMERAY mezun öğrenciler adına duygularını dile getirdi. Tüm mezunlara okul plaketi ve sertifika sunulmasının ardından mezuniyetin simgesi olan püsküllerin çevrilmesi ve “Kolej Marşı” eşliğinde keplerin havaya atılmasıyla törendeki coşku doruğa ulaştı.
TED Kayseri Koleji Özel Lisesi 47.Dönem Mezuniyet Töreni pasta kesimi ve kokteyl ile sona erdi.