TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi 12. Sınıf Öğrencileri için 2014 YGS Başvuru İşlemleri Duyurusu

İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÇEVRE EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ
31 Aralık 2013
ORTAOKUL ÖĞRETMENLERİMİZİN GÖRÜŞME SAATLERİ DEĞİŞMİŞTİR
3 Ocak 2014

2014 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 23 Mart 2014 tarihinde yapılacak olup, sınav başvuruları 02-15 Ocak 2014 tarihleri arasında her öğrenci için belirtilen gün ve saatte okulumuzda bulunan ÖSYM Başvuru Merkezi’nde yapılacaktır.(Erol DEDE-Serdar MADEN)

2014 ÖSYS Kılavuzuna ÖSYM’nin
 internet adresinden ulaşılabilecektir.
YGS ücreti olarak 40.- TL (02 Ocak 2014 tarihinden itibaren)
Ziraat Bankası’nın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı,
Halkbank’ın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı,
VakıfBank’ın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı,
Akbank’ın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı,
Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı,
Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı,
DenizBank’ın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı,
PTT şubelerine veya
ÖSYM’nin resmi internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı veya banka kartı ile yatırıldıktan sonra her öğrenci sınav başvurusunu yapacaktır.
Başvuru işlemi esnasında fotoğraf çekileceğinden öğrencilerimiz başvurularını bizzat yapacaklardır.
Sınav başvuru hizmet ücreti:3,00 TL(Başvuru esnasında okula ödenecek)
ÖNEMLİ HATIRLATMA: Öğrencilerimizin YGS ve LYS esnasında herhangi bir sorunla karşılaşmamak adına Nüfus cüzdanlarının yenilenmesi, özellikle fotoğrafın son 6 ayda çekilmiş olması gerekmektedir.