İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÇEVRE EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

İL ŞAMPİYONUYUZ
30 Aralık 2013
TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi 12. Sınıf Öğrencileri için 2014 YGS Başvuru İşlemleri Duyurusu
31 Aralık 2013

Okulumuzda yürütülen Uluslar arası Eko Okul Projesi kapsamında çöp-atık ve çevre kirliliği ile  ilgili 27 aralık 2013 Cuma günü okulumuz konferans salonunda 4. 5. ve 6. sınıf seviyelerine “İlköğretim Öğrencileri  İçin Çevre Eğitimi” konulu bir seminer düzenlenmiştir. Seminerde Kayseri Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde görevli çevre mühendisi Müge Erbay tarafından öğrencilerimize çevre kirliliği, atık maddeler ve nasıl değerlendirlimesi gerektiği ile ilgili  konular hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuştur.
Katkılarından dolayı emeği geçen Kayseri Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışanlarına ve ilgili katılımları için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.