TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ORTAOKULU “2020-2021 E-TWINNING SCHOOL

8 Temmuz 2021
KAPANIŞ VE ZAMAN KAPSÜLÜ
8 Temmuz 2021

Okulumuz, Avrupa’daki en büyük okul ağı olan e-Twinning platformunda okul ulusal kalite etiketine ek olarak 2021-2022 yılı e-Twinning Okulu olarak bir kez daha uluslararası standartlarını kanıtladı. Brüksel Merkezi Destek Servisi tarafından gönderilen e-Twinning Okulu levhamızı ve e-Twinning Okulu bayrağımızı, Ortaokul Müdürümüz Sayın Canan YESBEK, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal Yılmaz ÇANDIROĞLU’nun elinden almıştır. Bu süreçte e-Twinning projelerini titizlikle yürütüp e-Twinning Okulu olma kriterlerini başarıyla yerine getiren İngilizce Öğretmenlerimiz Fatma BAYSAL ve Şebnem ÇALIŞKAN’a, ayrıca emeği geçen tüm öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize teşekkür ederiz.