KAPANIŞ VE ZAMAN KAPSÜLÜ

8 Temmuz 2021
TÜRKİYE REKORTMENİ ÖĞRENCİMİZ YİĞİT ASLAN’DAN AVRUPA GENÇLER ŞAMPİYONA REKORU
12 Temmuz 2021

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları olarak 2020-2021 öğretim yılını sağlıkla bitirmiş olmanın mutluluğunu yaşadık. Kapanış törenimizde öğrencilerimizi yaz tatiline uğurlarken okulumuzun 55. yılını ölümsüzleştirmek amacıyla öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından 2021 yılındaki duygu ve düşüncelerinin kaleme alındığı, yüzyılda bir yaşanan pandemi günlerinde geleceğe dair umutların ve hayallerin yer aldığı, bugünden yarına güzel bir anı bırakmak adına yazdıkları mektuplar zaman kapsülüne atılarak, okulumuzun 60. yılında açılmak üzerek müzemize kaldırıldı. Ayrıca yıl boyunca TED Okullarına özel, video içerik havuzu oluşturulmasına destek veren öğretmenlerimize Genel Merkezimiz tarafından gönderilen teşekkür sertifikalarının takdim edilmesi ile 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılımız son buldu. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.