TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARI 15. GELENEKSEL BİLİM ŞENLİĞİ’Nİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

II. TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri Başarıyla Tamamlandı!
6 Mayıs 2016
FUTSAL TURNUVASI ŞAMPİYONU 6 D
9 Mayıs 2016

Okulumuzun geleneksel olarak düzenlediği Bilim Şenliklerinin 15.’si, 6 Mayıs 2016 tarihinde TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Spor Salonunda saat 10.00’da açıldı.

Bilim Şenlikleri ile öğrencilerimize eğitim programı dâhilinde teorik olarak öğretilen bazı konuların pratiğe dökülmesi, bilimsel merak duygusunun üst seviyelere çıkarılması, çeşitli konularda öğrencinin bilgi seviyelerinin arttırılması, takım çalışması, sunum deneyimlerinin arttırılması, el becerilerinin geliştirilmesi ve araştırma becerilerinin ilerletilmesi amaçlanmaktadır. Proje ve Deneyler Sergisi yıl boyunca ödev ve proje hazırlayan öğrencilerimizin bazı çalışmalarından oluşmaktadır. Renklerin dansı, uzay köşesi, akmayan şişe, tuzun dansı, optik illüzyonlar, altın oran, pi köşesi, yüzey gerilimi ve kılcallık, el kontrollü robot, manyetik kuvvet, kimyasal akvaryum sergilenen eserlerden bazılarıdır.

Bilim şenliği 6 Mayıs cuma günü 10.00 – 15.00 saatleri arasında bütün öğrenci, veli ve ilgililerin ziyaretine açık tutulacak.