II. TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri Başarıyla Tamamlandı!

BİR ANNE TÜM DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİR
4 Mayıs 2016
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARI 15. GELENEKSEL BİLİM ŞENLİĞİ’Nİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
6 Mayıs 2016

Türkiye genelinde 15 TED okulu tarafından gerçekleştirilen MEB İngilizce öğretmenlerine yönelik 5-8. sınıflarda İngilizcenin iletişim aracı olarak öğretilmesi ve öğrenci merkezli olması amacı ile öğretmenlere sınıf içi uygulamaları yaratabilecekleri donanımı kazandırmayı hedefleyen 40 saatlik ‘TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri’ nin ikincisi okulumuzda başarıyla tamamlanmış ve  bu etkinlik  İngilizce öğretmeni katılımcılar tarafından çok beğenilmiştir.

Seminer sonunda katılımcı İngilizce öğretmenlerine sertifikaları okulumuz genel müdürü ve lise müdürü Arif Sırrı ŞİRİN, ilkokul müdürü Raci ÜLKE ve ilkokul müdür yardımcısı Nilüfer İNDAP tarafından takdim edilmiştir.

Seminerlerin 4.kademesi 20&21 Nisan 2016 tarihlerinde, okulumuz İngilizce öğretmeni ve öğretmen eğitimcisi Zuhal YILDIRIM tarafından ‘Toplu Fiziksel Tepki Yaklaşımı’ ve ‘Yabancı Dil Dersinde Oyun’ konularında 21 MEB İngilizce öğretmeninin katılımıyla Lise Etkinlik salonunda gerçekleştirilmiş; Amerikan Büyükelçiliği tarafından görevlendirilen US fellow Rosanna ISLES 1.gün, Amerikan Büyükelçiliğinde görevli öğretmen eğitimcisi Deborah TURNER 2.gün katılarak eğitimlere destek vermişlerdir.