TED Kayseri Koleji Vakfı İlkokulu-Ortaokulu Tiyatro Topluluğunun hazırladığı “Lüküs Hayat” adlı oyun, seyircisinden tam puan aldı.

50. Yılı Kutlarken Kep Coşkusu
12 Haziran 2017
EKO – Okullar yeşil bayrak ödülü
20 Haziran 2017

2016-2017 eğitim-öğretim yılında, sosyal etkinlikler kapsamında, öğrencilerimizin büyük emekler vererek hazırladıkları oyun, okulumuz konferans salonunda 6 Haziran 2017 tarihinde sahnelenmiştir.

Yaratıcı Drama öğretmenimiz İlknur Aytekin Gümüşlü ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Rabia Karabulut yönetmenliğinde bu yıl sahneye konan Lüküs Hayat Müzikali; 1933 yılında Ekrem Reşit Rey tarafından yazılmış ve Türk müzikal klasiği olarak, Türk Tiyatro Tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır.

Türk toplumunun Batı ile yüzleşmesi ve bu çerçevede yaşanan gülünçlükleri sahneye taşıyan oyun beğeniyle izlendi.