TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU TİYATRO KULÜBÜ TEDSAHNE, KÜÇÜK PRENS OYUNUNU SAHNELEDİ

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 50. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ VE MEZUNİYET BALOSU
9 Haziran 2022
LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ
29 Haziran 2022

TED Kayseri Koleji Ortaokulu Tiyatro Kulübü TEDSahne’nin oynadığı Antoine de Saint-Exupéry’nin “Küçük Prens” adlı eseri 14 Haziran 2022 tarihinde izleyicileriyle buluştu.
Küçük Prens oyunumuzda kahramanımız pilot, bize iç dünyasının kapılarını açtı. Aslında pilotun karşılaştığı “küçük kişi” hepimizin içinde saklı duran çocuk, belki de yetişkinliğin verdiği ağırlıkta ihtiyaç duyduğu özümüzdür. Oyunda sevgi, dostluk, bağlılık, sorumluluk ve güven gibi coşkun duygular işlenirken bir yandan da gündelik hayatın özü haline gelen “yetişkin değerleri” başka bir dünyadan gelen bir çocuk gözüyle eleştirilmiştir.
Göstermiş oldukları performansla göz dolduran öğrencilerimizi bir kez daha yürekten kutluyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.