LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ

TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU TİYATRO KULÜBÜ TEDSAHNE, KÜÇÜK PRENS OYUNUNU SAHNELEDİ
29 Haziran 2022
8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ LİSEYE GEÇİŞLERİNİ DÜZENLENEN BALO İLE KUTLADI!
29 Haziran 2022

“Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.”
TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu olarak 8. sınıf öğrencilerimizi coşkulu bir törenle liseye uğurladık. “2021-2022 Liseye Geçiş Töreni”mizde; okul birincimiz Sevim Naz AÇIKGÖZ, okul ikincimiz Barış TOMBUL ve okul üçüncümüz Aleyna ALTINTAŞ’a derece kuşakları takılarak plaketleri verildi. Geleneksel okul flamasının devir teslimi ve mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasının ardından TED Genel Merkezi tarafından dereceye giren öğrencilerimize gönderilen başarı belgeleri ve hatıra nişanesi verildi.
Tüm öğrencilerimize 56.yıl TED atkılarının takılması ve temsili belgelerinin verildiği tören liseye geçişlerinin bir simgesi olan püskül çevirme ile son buldu.
Coşkulu, mutlu ve gururlu anların yaşandığı gecede öğrencilerimizi pasta kesimi ve kokteyl ile uğurladık. Tüm meşalelerimizi tebrik ediyor, daima aydınlık bir gelecek diliyoruz…