TED Kayseri Koleji Kapadokya Gezisi

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA , GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’MIZ TED KAYSERİ KOLEJİNDE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI
20 Mayıs 2023
2022-2023 Öğretim Yılı Ödül Yönetmeliği Güncelleme Duyurusu
5 Haziran 2023
TED Kayseri Koleji Vakfı Okullarının “En az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan bireylerin yetiştirmesini sağlamak.” misyonundan yola çıkarak 5. sınıf öğrencilerimizin İngilizceyi yaşayarak pekişterebilmeleri ve aktif kullanabilecekleri ortamları tecrübe edebilmeleri  amacıyla  "Live it, Learn it Cappadocia!" okul gezisi düzenlendi. Kokartlı ve sadece İngilizce konuşan rehberler eşliğinde bölgeyi İngilizce dilinde tanıyıp bölgedeki turistlerle de öğretim programı dışında kelimeler kullanarak hem tarih hem dil gelişimleri desteklenen öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdiler.
"Ensuring that TED Kayseri College Foundation Schools educate individuals who use at least one foreign language effectively in their lives.” Based on this mission , our annual traditional school trip called "Live it, Learn it Cappadocia!" was organized. Accompanied by licensed guides who only spoke English throughout the whole trip, our students got to know the region and were supported in both their history knowledge and language development by using  English outside the curriculum. They also had a great time with the tourists in the region.