TED KAYSERİ KOLEJİ BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ ALDI

30 Kasım 2015
PROF. DR. ZİYA SELÇUK VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE SEMİNER VERDİ
30 Kasım 2015

Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede, gerekli kriterleri karşılayan okulumuz, 18 Kasım 2015 tarihinde İl Kültür Müdürlüğü Salonu’nda yapılan törende “Beyaz Bayrak” ve “Sertifika” ile ödüllendirildi.
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Beyaz Bayrak Projesi’ kapsamında başvuruda bulunan 101 okuldan okulumuzun da içinde bulunduğu 48 okul Beyaz Bayrak almaya hak kazandı.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen törende konuşan İl Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Ömer Faruk Özyurt, projeye başvuran 101 okulun denetlendiğini ve bu okullar içerisinden kriterlere uyan 48 okulun Beyaz Bayrak almaya hak kazandığını söyledi.
Törene katılan Vali Yardımcısı Gökhan Azcan da güzel bir vesile ile bir arada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, eğitimin insan hayatındaki önemi hakkında bilgiler verdi. Konuşmaların ardından beyaz bayrak almaya hak kazanan okullara protokol üyeleri tarafından Beyaz Bayrak ve Sertifikaları takdim edildi.