“TED KAYSERİ KOLEJİ AİLELERİ BASKETBOL KUPASI”

TED KAYSERİ AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ.
26 Kasım 2019
TED OKULLARI PDR UZMANLARI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
26 Kasım 2019

Sayın Velimiz

TED Kayseri Koleji Ailesi olarak okul veli paylaşımlarını artırmak,eğlenceli ve spor dolu bir hafta sonunu  birlikte geçirmek için için  okulumuz Atatürk Spor Merkezinde siz değerli velilerimize yönelik “TED KAYSERİ KOLEJİ AİLELERİ BASKETBOL KUPASI” etkinliği 15 Aralık 2019 Pazar günü 12:00-14:00 saatleri arasında bayan velilerimize ,14:00-16:00 saatleri arasında erkek velilerimize  olmak üzere iki ayrı kategoride  gerçekleştirilecektir.

Etkinliğimiz 3×3 basketbol oyun kurallarına gore yapılacak olup başvurular takım olarak yapılabilecektir.Katılım göstermek isteyen velilerimizin aşağıdaki formu doldurarak 06 Aralık 2019 Cuma günü saat 17:00’ kadar  Atatürk Spor Merkezi Sorumlusu Tuğba YOKSUL’a teslim edilmesi önemle rica olunur.

Etkinliğimizin içeriği aşağıda belirtilmiştir

ETKİNLİK ŞARTNAMESİ

• Etkinliğimiz 15 Aralık 2019 Pazar günü 12:00-14:00 ‘da bayan velilerimize 14:00-16:00 saatleri arasında erkek velilerimize yapılacaktır.
  • Maç 3×3 basketbol sahasında oynanacaktır.
  • Her takım 4 oyuncudan (sahada 3 oyuncu ve 1 yedek) oluşacaktır.
  • Kurala uygun oyun süresi 10 dakikalık 1 periyottur.. Ancak, kurala uygun oyun saatinin bitmesinden önce 21 ya da daha fazla skor yapan ilk takım maçı kazanır.
  • Yayın içinden her şuta (1 sayılık atış alanı) 1 sayı verilecektir. Yayın gerisinden her şuta (2 sayılık atış alanı) 2 sayı verilecektir.Her başarılı serbest atışa 1 sayı verilecektir.