TED KAYSERİ AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ.

Happy Teacher’s Day
26 Kasım 2019
“TED KAYSERİ KOLEJİ AİLELERİ BASKETBOL KUPASI”
26 Kasım 2019

TED Ailesi, Öğretmenler Günü kutlaması ve geleneksel hale getirdiğimiz plaket törenimiz için 23 Kasım 2019 Cumartesi günü, Radisson Blu Otel’de Vakıf Yönetim Kurulumuzun düzenlediği akşam yemeğinde bir araya geldi.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ömer ÖZBAKIR günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasında, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu, öğretmenin birey üzerindeki etkisini, ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde öğretmenlerimizin önemini ve rolünü vurgulayarak öğretmenler gününü tebrik etti.

Okulumuzda 5. , 10. ,15. ve 30. yıllarını dolduran öğretmenlerimize şükranlarımızı sunmak adına hazırladığımız plaket töreninde öğretmenlerimize plaketleri; okul yöneticilerimiz tarafından takdim edildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuz öğretmenleri arasında düzenlenen Master TED yemek yarışması ve  24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası  ödül töreninin de gerçekleştirildiği gecede, birinci olan Master TED Öğretmen takımı ve voleybol final müsabakasını kazanan şampiyon ilkokul öğretmen takımlarımıza  madalyaları ve plaketleri  verildi.

Plaket ve ödül töreninin ardından sözün müzik grubuna bırakılmasıyla, öğretmenlerimiz canlı müzik eşliğinde eğlenerek günlerini coşkulu bir şekilde kutladı.

TED Ailesi olarak, Büyük Önderimiz ve Başöğretmenimiz Atatürk’ü, eğitime hizmet etmiş tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyor; Öğretmenler Günü kutlamalarında emeği geçen ve katkı veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.